English
Регламент График Категории Жури Номиниране Кандидати и победители Церемония Партньори История
Димитър Вучев
Димитър Вучев започва журналистическата си кариера през 2012 г. в сп. „Икономика”. Продължава да се развива в Investor.bg, където е заместник-главен редактор, а след това и в телевизия Bulgaria ON AIR и в. “Капитал”. Преди да се заеме сериозно с журналистика Димитър Вучев трупа опит в икономическите изследвания и анализи на публични политики. Той е член на Българската макроикономическа асоциация. Опитът и образованието му му дават безпогрешна преценка за икономическите процеси и явления. Димитър Вучев е бакалавър по "Политическа икономия" от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и магистър по "Финанси" от Висшето училище за застраховане и финанси (ВУЗФ).
Димитър Вучев е изявен коментатор по икономически теми, включително в други национални телевизии и медии, както и търсен модератор и лектор на форуми, насочени към бизнес общността.
В Bloomberg TV Bulgaria Димитър Вучев води предаването Investbook.Той е и главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria и на сайта bloombergtv.bg.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.